Wijkplatformbijeenkomst 26 november

Nico van de Vliet opent de bijeenkomst en meld dat de agenda omgegooid wordt en dat er word begonnen met informatie uit de werkgroepen.

Anne-Marie Pleyhuis meldt dat de naam van het wijkcentrum is afgeplakt en er een nieuwe naam komt, maar dat de naam uit de krant niet de naam is. Het wijkplatform gaat zich buigen over een nieuwe naam.

Nico van de Vliet legt uit dat de nieuwe naam er komt en hoopt dat hiermee de discussie daarna gesloten wordt.
Op de vraag of er nog iemand op of aanmerkingen heeft over het verslag komt geen reactie en Nico bedankt de secretaris voor het verslag.

Joop Martens verteld dat de gemeente vind dat de gemeentelijk pagina`s moeten blijven, maar de Veurbode moet maar digitaal. De Veurbode blijft in ieder geval nog één jaar en in de volledige kleuren versie. We hopen in dat jaar nog sponsoren te vinden voor de daarop volgende jaren. Joop roept iedereen op om hun verhalen of foto`s naar de redactie te sturen.

Gerda Kleinburink is vol lof over haar Rembrandtschildertjes project, maar moet zelf helaas een stapje terug doen. Komende woensdag 3 december is de expositie in het Grandcafé van de Titus Brandsmahof aanvang 16.00 uur. De expositie wordt geopend door Wethouder Claudio Bruggink. Tevens meldt zij dat het Rembrandt Fiësta op 6 juni gehouden zal worden.

Mary Fidder spreekt wijkagent Henk Buis aan over de fout geparkeerde auto`s op het Vincent van Goghplein.

Coby Aaldenberg spreekt haar ongenoegen uit over de fieters, scooters en brommers die vanaf de beekustlaan over de stoep voor de ingang van de Titus Brandsmahof langs crossen naar het winkelcentrum.

Helma Weinreder kondigt aan dat zij de laatste 3 jaar met veel plezier aan de wijk-website heeft gewerkt maar dat ze met ingang van 1 januari 2015 deze taak heeft afgestoten. Wel blijft zij het werk doen, maar dit op een website van het wijkplatform www.veurbode.nl en tevens op facebook www.facebook.com/ossenkoppelerhoek.isonzewijk

Nico van de Vliet legt uit dat met het overgaan naar een vereniging wij ook een eigen website hebben opgestart.

Nico van de Vliet sluit het officiële gedeelte van de bijeenkomst en kondigt het eerste optreden aan van de Line Dance groep onder leiding van Peter van Houten.
In de pauze wordt hevig gediscussieerd onder het genot van een drankje en een hapje dit laatste is gemaakt door de vrouwen van kleurrijk koken.

Na de pauze kondigt Nico de Molukse Tufa Totobuang Groep aan die hun trommel geroffel ten gehore brengen.

De bijeenkomst wordt afgesloten en onder het genot van een drankje en een hapje laat de Line Dance groep nog wat van hun dansen zien.

Voor de foto impressie klik hier

Total Page Visits: 1583 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.