Uitnodiging Almelo Promotie Café

Almelo promotie

Maandag 15 juni organiseert Almelo Promotie de vijfde editie van het Almelo Promotie Café. Ditmaal komen onder andere ondernemers, stichtingen, verenigingen, evenementenorganisaties en vrijwilligers op het gebied van ondernemen, sport, cultuur en de overheid samen in Hof 88. Het thema is: “Al het goede komt van ver… of is dichtbij beter? Deze editie staat een ontdekkingsreis door Almelo centraal, waarbij de bezoeker de kennis en kunde die Almelo bezit ontdekt. Een ontmoetingscafé voor en door onze stad. Iedereen die zich betrokken voelt bij Almelo is van harte welkom!

 

IMG_7618

Beursvloer met Almelose bedrijven, verenigingen en stichtingen

Het Almelo Promotie Café staat, net als voorgaande edities, volledig in het teken van ontmoeten. Het café is te bezoeken als gast, maar ook nodigt Almelo Promotie het Almelose bedrijfsleven, verenigingen en stichtingen uit om actief deel te nemen door te ‘exposeren’ op de beursvloer. Organisaties die interesse hebben om gratis te exposeren tijdens het Almelo Promotie Café kunnen contact opnemen met Petra van der Linden (pvanderlinden@almelopromotie.nl).

Deelname is gratis

Deelname aan het Almelo Promotie Café is zowel voor gasten als voor bedrijven op de beursvloer volledig gratis. Aanmelding vooraf is wenselijk in verband met de catering. Het programma start maandag 15 juni om 18:00 uur, inloop vanaf 17:30 uur. Kijk voor meer informatie op www.almelopromotie.nl.

Total Page Visits: 541 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.