Theaterhotel Almelo

download

Betreft: Ja, ik wil… naar de bruidsbeurs

Bezoek de bruidsbeurs in Theaterhotel Almelo en plan de mooiste dag van uw leven!

 

ALMELO – Speciaal voor aanstaande bruidsparen, familie en vrienden vindt er weer een inspirerende, gratis toegankelijke, bruidsbeurs in Theaterhotel Almelo plaats. Heeft u trouwplannen of droomt u al jaren van die ene speciale dag en wilt u inspiratie op doen? Kom op zondag 18 januari van 10.00 tot 16.00 uur voor informatie, tips en leuke ideeën voor uw gehele huwelijksdag.

 

Laat u in een aangename sfeer inspireren om de ‘mooiste dag’ van jullie leven compleet te maken door een keur aan specialisten. Verscheidene standhouders op het gebied van trouwen zoals bruidsmode, ringen, trouwlocaties, decoratie, fotografie, entertainment en huwelijksreizen staan klaar om u te adviseren. Geniet van spectaculaire bruidsshows met de mooiste bruidsjurken, laat u raadplegen door een weddingplanner, of onderga een heus ‘proefhuwelijk’ met bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand.

 

Meld u nu kosteloos aan via www.theaterhotel.nl/bruidsbeurs en maak kans op een gratis overnachting in één van bijzondere Cupido Suites van het Theaterhotel, inclusief jacuzzi!

 

 

 

Total Page Visits: 455 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.