Sinterklaas samen met zijn zwarte pieten op het Vincent van Gogh plein

Op zaterdag 28 november a.s. zal Sinterklaas samen met zijn Zwarte Pieten een bezoek brengen aan het winkelcentrum Vincent van Goghplein in Almelo.

Rond 11.00 uur zal de Goedheiligman met zijn Zwarte Pieten, vergezeld door het dweilorkest “MOATLOOS”, door gastvrouw Marloes Schumer worden verwelkomd in de hal van het winkelcentrum. Samen met de Sint en zijn Pieten wordt een feestje gebouwd, waarna de Sint een leuk prijsje uit zal reiken aan de drie leukste Pieten van Almelo.

Na de prijsuitreiking is er voor iedereen gelegenheid om samen met de Sint en zijn Pieten op de foto te gaan. De foto’s staan vanaf maandag 23 november op de Facebookpagina van het winkelcentrum Van Goghplein, Almelo.

Dus kom allemaal op 28 november verkleed als Zwarte Piet naar het Vincent van Goghplein en doe ook mee met de Miss en Mister Piet verkiezing!

Vanaf een uur of twaalf brengen de Sint, zijn Piet en het dweilorkest “MOATLOOS” een bezoek aan de winkels aan het Vincent van Goghplein.

Het feestje gaat door tot plm. 13.30 uur!

Ook is in het winkelcentrum eerder al een “Sinterklaas Fotohoek” geplaatst waar u zelf leuke foto’s kunt maken: kom naar de FOTOHOEK op het van Goghplein, maak een originele foto en maak kans op het winnen van een Sinterklaascadeau door uw foto op de Facebookpagina van het winkelcentrum te zetten.

Houd de Facebookpagina van winkelcentrum Van Goghplein in de gaten voor de vele leuke acties die daarop bekend worden gemaakt: https://www.facebook.com/vangoghplein

2015-Poster Sinterklaas Van Goghplein (1)

Total Page Visits: 599 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.