Rotary Ballooning: in de lucht genieten voor het goede doel te water

 

MONTGOLFIERES

Zweven op de wind om vanuit de lucht het mooie Almelo en omstreken te zien. En een uitgebreid en uiteraard gezellig diner. Rotary Ballooning belooft weer een waar spektakel te worden. De ballonnen stijgen op 19 mei voor de zesde keer op. De opbrengst is wederom voor een goed doel.

hp_1905_1311

Vanaf verschillende locaties in en om Almelo stijgen op dinsdag 19 mei de luchtballonnen op. Met aan boord mensen die gaan genieten van een fantastische ballonvaart en het goede doel van 2015 een warm hart toedragen. De opbrengst van 2015 is namelijk voor het Jeugdsportfonds Almelo. 

Het Jeugdsportfonds helpt kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten. Ze kunnen op kosten van het fonds lid worden van een voetbalclub. Ook de opbrengst van de het ballonnen evenement gaat naar kinderen waarvan de ouders geen geld hebben voor de sport van hun kind. 

Het fonds en het Sportbedrijf Almelo stellen met de opbrengst van Rotary Ballooning zwemkaartjes beschikbaar die kinderen de kans bieden te genieten van een heerlijke zomer in het Almelose zwembad. Een grote groep kinderen krijgt een 10-badenkaart waarmee ze naar het buitenbad kunnen.

Rotary Ballooning begint op 19 mei om 17.00 uur in het Theaterhotel waar de gasten aanschuiven bij een buffet waarbij meteen kennis gemaakt kan worden met de piloot en de crew van de ballon. Na de maaltijd gaan de gasten naar de verschillende locaties waar de ballonnen opstijgen. 

RotaryAlmelo_Ballooning_06

Tijdens de ballonvaart zweeft u ruim een uur boven het Twentse landschap. Dat levert prachtige vergezichten op en de stilte in de ballon is een bijzondere ervaring. Na het landen en een verrassing van de piloot, is er in het Theaterhotel een afterparty waar de belevenissen uitgewisseld worden.

Total Page Visits: 432 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.