@lmelo, altijd wat te doen: die blijft plakken!

persbericht autosticker

@lmelo, altijd wat te doen: die blijft plakken!

Plak de Almelo sticker op je auto en win mooie prijzen

Maak 5 weken lang kans op een gratis autowasbeurt! Plak de Almelo autosticker op je auto, maak een leuke foto en plaats deze op Facebook en tag @UitinAlmelo. Almelo Promotie kiest aan het einde van iedere week een winnaar. Vrijdag 3 april maakt Almelo Promotie de eerste winnaar bekend via de Facebookpagina UitinAlmelo. Tevens dingen de 5 winnaars mee naar de hoofdprijs: een Movie Unlimited prijzenpakket met o.a. voordeelpas t.w.v. €49,- en een V.I.P. arrangement.

Doe mee en win!

Wat moet je precies doen? Haal een gratis autosticker op bij deelnemende partijen. Plak deze sticker op je auto en maak hiervan een leuke en originele foto (bijvoorbeeld op een prachtige plek in Almelo, of juist op een mooie plek buiten Almelo). Plaats deze foto op je Facebook pagina, like de Facebookpagina UitinAlmelo en tag @UitinAlmelo in het bericht of gebruik #UitinAlmelo.

Elke week plaatst Almelo Promotie de winnende foto op de Uit in Almelo Facebookpagina. Herken jij jouw foto/auto? Gefeliciteerd, dan heb je gewonnen! Je kunt de prijs ophalen bij Almelo Promotie aan de Rosa Luxemburgstraat 5-7. Aan het einde van de actie wordt de hoofdwinnaar bekend gemaakt. Deelnemende partijen waar je de sticker op kunt halen zijn:

  • Tourist Info/VVV Almelo, Het Baken 3, Almelo
  • ANWB Almelo, Rosa Luxemburgstraat 8, Almelo
  • Leus wasstraat, Höfkesstraat, 7602 DJ Almelo
  • Leus wasstraat, Kolthofsingel 15, 7602 EM Almelo
  • IMO wasstraat, Burgemeester Raveslootsingel 14, 7607GK Almelo
  • Waskubus, Grintweg 1, 7604 PV Almelo
  • Tigerwash, Henriëtte Roland Holstlaan 91, 7609 RC Almelo
  • TinQ, Weezebeeksingel, 7609 PP Almelo

De autosticker actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Leus Almelo, De Waskubus, Tigerwash, Autobedrijf Kamp en Movie Unlimited. Wil je meer weten over de actie? Kijk dan op de website www.uitinalmelo.nl.

Total Page Visits: 559 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.