Kenniscafé

Logo Almelo promotie

Voorlichting veiligheid Zwarte Cross tijdens Kenniscafé Evenementen

Almelo Promotie organiseert op maandag 12 oktober aanstaande weer een Kenniscafé Evenementen. Bijzondere gast dit jaar is Jeff Hendriks, hoofd veiligheid van de Zwarte Cross. Hij geeft een workshop over zijn ervaringen op het gebied van veiligheid tijdens evenementen. Almelose evenementorganisatoren die dit niet willen missen, zijn van harte welkom op deze leerzame avond.

Interactieve workshops
Er is die avond niet alleen een workshop over veiligheid, er is voor ieder bestuurslid wat wils. Zo wordt er tijdens een aantal kleinschalige, interactieve workshops ingegaan op belangrijke onderwerpen waarmee organisatoren in de praktijk geconfronteerd worden. Onder andere de verbouwing van de binnenstad, evenementenmarketing en social media, het werven van fondsen & subsidies en verzekeringen komen aan bod.

Inspirerende sprekers

Enkele andere gastsprekers van deze avond zijn Jordy Kamphuis van L’amp, die komt vertellen over hoe social media het meest efficiënt ingezet kan worden door evenementen en Peter Meijer van PGHM, hij legt uit en hoe evenementen hun fondsenwerving kunnen verbeteren.

Graag aanmelden!

Maandag 12 oktober staat vanaf 18.30 uur de koffie klaar en om 19.00 uur start het programma in wijkcentrum MFA Eninver, aan de Apollolaan 1 in Almelo. Het Kenniscafé Evenementen is een laagdrempelige manier om met elkaar kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, samen de dialoog aan te gaan en elkaar te ontmoeten. In verband met de catering heeft de organisatie graag dat alle aanwezigen zich voor woensdag 7 oktober aanmelden via info@almelopromotie.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Total Page Visits: 1462 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.