iWorkspace

Iwork

In Leescafé De Meridiaan van de Centrale Bibliotheek Almelo geeft Moniek Kleinsman, voormalig langebaanschaatsster en tegenwoordig CDA-politica, dinsdagavond 16 februari omstreeks 19.30 uur het startschot voor iWorkspace Almelo. Moniek ging in haar nog jonge carrière nooit over één nacht ijs en zij verwoordt derhalve vanavond haar visie op de groeiende rol en het belang van burgerparticipatie binnen onze participatie-maatschappij. Hierna geeft zij de ijzers door aan Maarten Witteveen, directeur Arcon en persoonlijk initiatiefnemer van het groeiende iWorkspace-netwerk binnen Overijssel. Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

vanaf 19.15 uur Inloop met koffie / thee

19.30 uur Moniek Kleinsman over Burgerparticipatie

19.55 uur Maarten Witteveen over het iWorkspace-netwerk binnen Overijssel

actuele lokale initiatieven

vragen & antwoorden

vanaf 20.30 uur Uitloop en aanmelding van nieuwe burgerinitiatieven

Iedere belangstellende is dinsdagavond 16 februari vanaf 19.15 uur van harte welkom in Leescafé De Meridiaan van de Centrale Bibliotheek Almelo aan Het Baken 3.

Heeft u een goed idee dat een maatschappelijk belang dient? En zou u wel wat hulp kunnen gebruiken bij het realiseren van dat idee? Dan is iWorkspace Almelo er voor u! iWorkspace is een initiatief van Arcon om burgers verder te helpen door middel van kennis, coaching en andere vormen van praktische ondersteuning. iWorkspace loopt inmiddels al in 15 Overijsselse gemeenten.

iWorkspace Almelo is, behalve naar nieuwe initiatieven, ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen bij het realiseren van ideeën. U kunt ons voor beide bereiken door een email met uw contactgegevens te sturen aan almelo@iworkspace.nl

Total Page Visits: 400 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.