Enthousiaste wandelcoördinator gezocht

In samenwerking met Sportbedrijf Almelo zullen wij als Recreatiesport Almelo komend voorjaar in de wijken Windmolenbroek en Goossenmaat in Almelo het programma Elke Stap Telt gaan opstarten. Enthousiaste deelnemers kunnen na 12 weken doorstromen naar de nieuwe WandelFit groepen die wij te zijner tijd in deze wijk zullen opzetten.

In Aadorp en Bornerbroek was dit wandelprogramma het afgelopen jaar een groot succes. Nog veel deelnemers zijn hierdoor wekelijks in een groep aan het wandelen.

Om zoveel mogelijk Almeloërs aan het wandelen te krijgen hebben wij jullie hulp nodig. Voor de locatie Windmolenbroek/Goossenmaat zijn wij momenteel op zoek naar een wandelcoördinator en wandelmoaten. Als wandelcoördinator ben je het aanspreekpunt voor Elke Stap Telt op de betreffende locatie. In het vervolg hierop verzorg je de aan- en afmeldingen van de WandelFit groep en bereid je de wandelingen voor. Wij zoeken dus iemand die minimaal 5 kilometer kan wandelen in een uur en het leuk vindt om hier het voortouw in te nemen.

Is de rol van wandelcoördinator niets voor jou maar zou je wel als begeleider mee willen wandelen bij een van de wandelgroepen? Dan kunnen wij jou goed gebruiken als wandelmoat. Deze begeleiders wandelen wekelijks mee met de wandelgroep om de deelnemers in verschillende tempo’s te begeleiden bij hun wandeling.

Voor meer informatie, vragen of om je aan te melden kun je contact opnemen met Jan Willem Dangremond via jw.dangremond@sportbedrijfalmelo.nl of bellen naar 0546-711913.

Kijk ook op www.recreatiesportalmelo.nl/elke-stap-telt/.

Total Page Visits: 626 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.