Eén plus één is drie tijdens het Almelo Promotie Café

Almelo promotie

 

Een Café vol kansen om de ware kracht van Almelo te ontdekken


Het Almelose bedrijfsleven, de gemeente, stichtingen en verenigingen kwamen maandagavond in de inspirerende omgeving van Theater Hof88 bijeen tijdens het Almelo Promotie Café. De ruim 250 aanwezigen kregen de kans om hun eigen kennis en kunde te exposeren op een beursvloer en tevens te  ontdekken welke kracht Almelo nog meer bezit.
Initiator Almelo Promotie organiseerde het succesvolle ontmoetingscafé voor en door de stad inmiddels voor de vijfde keer.


“Al het goede komt van ver… of is dichtbij beter?”
Al het goede komt van ver, wordt vaak gezegd. Maar is dit eigenlijk wel zo en is dichtbij niet veel beter? De avond bood geïnteresseerde Almeloërs de kans om elkaar rondom dit centrale thema te ontmoeten en te ontdekken wat Almelo eigenlijk allemaal in huis heeft. Op de beursvloer kregen ongeveer 50 organisaties de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan de ruim 200 overige bezoekers.

De avond werd afgetrapt met een dansoptreden van Innerall. Wethouder Claudio Bruggink verzorgde het openingswoord. Hij benadrukte de ambitie van de Gemeente Almelo om samen met Almelo te bouwen aan het zelfvertrouwen van de stad. “Almelo, als we willen, kunnen we alles. Al het goede is dichtbij en van ver kun je leren”, aldus de wethouder. Directeur van Almelo Promotie, Evy Goessen, benadrukte in haar presentatie dat samenwerken over alle sectoren heen en het blijven ontwikkelen van nieuwe initiatieven de sleutel is voor succes.

Tijdens de beursvloer werden veel nieuwe contacten gelegd. De aanwezigen waren dan ook erg enthousiast over dit concept. Het Almelo Promotie Café werd muzikaal ondersteund door jazzband Jazz Ma Non Troppo. Gedurende de avond was er ook gelegenheid om de kunst in de kunsthal van Indigo te bezichtigen.

Uit in Almelo App
Tijdens het Almelo Promotie Café werd tevens een testversie van de nieuwe Uit in Almelo App gepresenteerd. De medewerkers van Almelo Promotie gaven tekst en uitleg over deze nieuwe applicatie die eind juni live gaat. De meningen waren overwegend positief. Met de Uit in Almelo App ben je altijd op de hoogte van wat er in Almelo allemaal te doen is. De ingebouwde evenementenkalender geeft de mogelijkheid om evenementen in je eigen agenda te zetten of te delen met vrienden via bijvoorbeeld Whatsapp. Daarnaast barst de App van de praktische informatie en staan alle winkels erin beschreven. Met de navigatiefunctie zijn de leukste plekken en winkels van Almelo eenvoudig te vinden.

 

Almelo Promotie Café gemist?

Het Almelo Promotie Café dit keer gemist? Hou onze social media en website in de gaten want  dit najaar organiseert Almelo Promotie weer een Café op maandag 30 november 2015!

Total Page Visits: 480 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.