‘Café Doodgewoon’, inloopavond in Almelo

palitatieve zorg

Op maandagavond 5 oktober a.s. organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Twente voor ongeneeslijk zieken en hun naasten een Café Doodgewoon in Almelo. Het thema van deze avond is: ‘Hartfalen in de palliatieve fase

Chronisch hartfalen is een ernstige aandoening waarbij genezing over het algemeen niet meer mogelijk is. Hartfalen patiënten maken echter uiterlijk een minder zieke indruk dan een patiënt met kanker. Daardoor wordt de ziekte door de omgeving vaak onderschat.

Wat is hartfalen? Welke klachten kunt u ervaren en hoe kunnen de klachten bestreden worden? Hoe is het ziekteverloop? Wat doet de ziekte met u in het dagelijks leven? Wat kunt u zelf doen? Wat gebeurt er met de pacemaker/ICD? Hierover gaat Elly Rodijk, verpleegkundig specialist van de Ziekenhuisgroep Twente, met u in gesprek. Er is ruimte voor al uw vragen. Het gesprek en het lotgenotencontact staan deze avond centraal.

Café Doodgewoon vindt plaats in Het Noabershoes te Almelo, ingang Holtjesstraat tegenover nr. 28. Aanvang 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

De avond is kosteloos en aanmelding vooraf is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u bellen met:

Gerda Kievitsbosch, netwerkcoördinator, tel. 088 708 32 26

Total Page Visits: 448 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.