Altijd op de hoogte. Altijd wat te doen!

Uit in Almelo App.

Herman Finkers heeft het altijd al geweten; in Almelo is altijd wat te doen. De nieuwe ‘Uit in Almelo’ app houdt iedereen op de hoogte van alles wat er te beleven is in de stad. Deze prettig werkende en overzichtelijke app bedient zowel de inwoners van Almelo als de bezoekers aan de geboortestad van Herman Finkers.

Gebruiksvriendelijk

De app is onderverdeeld in een aantal categorieën waardoor snel en makkelijk de gewenste informatie te vinden is. Of je nu op zoek bent naar één van de vele evenementen, een overzicht van winkels zoekt of lekker wilt eten, met een paar klikken verschijnt alles overzichtelijk op het scherm.

In een afzonderlijk kopje zijn parkeergelegenheden en alle openingstijden duidelijk in kaart gebracht.

Niets missen?

De UITagenda laat per dag zien wat er in Almelo te beleven is, waardoor je niets hoeft te missen. Via de app is het mogelijk evenementen in je eigen agenda te plaatsen en te delen met vrienden en familie op social media.

De app bevat verder arrangementen en aanbiedingen. Met een pushbericht is het mogelijk een bericht te ontvangen zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste acties.

Ik ben hier, wat is er te doen…

De app maakt gebruik van kaarten van Google Maps, zo weet je precies waar je je bevindt. Op zoek naar een paar nieuwe schoenen, een wandelroute door de Gravenallee of een gezellig terras? Vraag het de app, ontdek hoever het lopen is, en de ‘Uit in Almelo’ app navigeert je erheen!

Almelo in je broekzak!

Eind juni 2015 is de nieuwe ‘Uit in Almelo’ app voor Android en IOS gratis te downloaden.

Total Page Visits: 485 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.