Dementie en palliatieve zorg

palitatieve zorg

Wanneer? Maandag 13 april a.s

Thema “Dementie en palliatieve zorg”

Waar? Noabershoes, ingang Holtjesstraat tegenover nummer 28 Almelo

Tijd Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur

Dementie is een onomkeerbaar proces, dat uiteindelijk zal verergeren. Het is niet te genezen. Daarom vereist deze ziekte vanaf het begin een palliatieve grondhouding. De rol van de naaste is hierin ook zeer belangrijk, omdat de zieke immers moeilijk zijn of haar gevoelens kan uiten. Tijdens deze avond zal Ilse Peters, GZ-psycholoog, over deze zorg aan dementerenden met u in gesprek gaan. Er is ruimte voor al uw vragen.

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is een trefpunt waar lotgenoten met hun familie en vrienden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Er zijn altijd professionele zorgverleners aanwezig om vragen te beantwoorden. Café ‘Doodgewoon’ wordt 6 x per jaar georganiseerd.

Meer informatie

Een ongeneeslijke ziekte verandert het leven van degene die dit treft maar ook het leven van iedereen in de naaste omgeving. Dit brengt niet alleen gevoelens van verslagenheid, angst, boosheid, verdriet en grote onzekerheid met zich mee, maar roept ook veel vragen op. Informatie is hierbij van groot belang. Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/middenennoordwesttwente

Telefoon: 088 – 708 32 26 of via secretariaat: 088 – 708 36 69

Mail: g.kievitsbosch@zgt.nl

Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Twente

flyer 

Total Page Visits: 536 - Today Page Visits: 1

Schrijf een antwoord of commentaar

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.